Werk

Als je in deze tijd werk hebt, mag je van geluk spreken, God op blote knieën bedanken en van vreugde elke ochtend van je nachtkastje afspringen. Ook al is je baas is een eersteklas etterpuist en je collega’s je liever zien gaan dan komen, dan nog ben je blij dat je werk hebt en je broek kunt ophouden. Er zijn zat mensen die geen werk hebben en dolgraag met je willen ruilen.

Er zijn ook mensen die werken en hun broek niet ophouden, die trekken ze uit om centjes te verdienen. Dat zijn de dames van lichte zeden, het oudste beroep ter wereld.

Als je in die branche werkt zit je wat werk betreft gebakken. Je hoeft je nooit zorgen te maken, er zijn altijd mannen die buiten de deur willen pissen. Gewoon omdat ze er zin in hebben en er graag voor willen betalen. Op moeder de vrouw zijn ze uitgekeken en een dame van licht zeden doet wat hij van haar verlangt. Daar betaalt hij voor. De dames moeten niet kieskeurig zijn, werk is werk, ze kunnen natuurlijk hun ogen sluiten als ze het ‘even’ niet zien zitten, dat kan, maar er moet wel doorgewerkt worden.

Pas geleden las ik in de krant dat er ook op dat gebied vooruitgang is. Twee dames van lichte zeden werken tegenwoordig in de zorg. Gehandicapte mannen die tot niets meer in staat zijn, worden aan huis op hun wenken bediend. Heel nobel zou je zeggen, maar…ze moeten er  wel zelf voor betalen. Niks geen liefde werk, elke kostbare minuut moet afgerekend worden, cash. Maar dan heb je ook wat, of beter gezegd niks meer, ja, een leeg gevoel, een gevoel van opluchting, tot het zaakje en de portemonnee weer vol zit. Dan laat je ze gewoon weer komen, ook al is het midden in de nacht. Want ze komen graag en zijn altijd beschikbaar, zolang je maar betaalt.

Er zijn ook mannen die het nog nooit gedaan hebben, dat zijn mannelijke maagden. Waarom ze het nog nooit gedaan hebben is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk hebben ze drempelvrees. Het kan ook dat ze pas op latere leeftijd behoefte krijgen. Dat kan.

Ik heb daar eens over nagedacht, een man die ontmaagd wil worden en daar geld voor op tafel legt. Veel gekker moet het niet meer worden!

Goed, dan ben je geneigd om te zeggen ‘Dan zullen ze wel super lelijk zijn, of een heel klein dingetje hebben.’ Dat kan, maar…er zijn ook super lelijke vrouwen die een klein dingetje hebben!? Dus dat is het ook niet, want onder ieder dekseltje past een potje, toch?

Ik heb er best lang over nagedacht en eerlijk gezegd kom ik er niet uit. Bij vrouwen kan je de boel inspecteren, daar heb je zicht op, maar bij mannen gaat dat niet. Die kunnen toch net doen alsof ze het al jaren gedaan hebben? Daar komt geen hond achter. Nu kan je wel zeggen, de eerste keer is altijd moeilijk en dan lukt het niet zo goed, klopt. Maar er zijn zat mannen die het voor de duizendste keer nog niet eens fatsoenlijk voor elkaar krijgen, dus die vlieger gaat ook niet op. De enige verklaring die ik kan bedenken is dat ze er een kostbare herinnering aan over willen houden. Dat kan, want kostbaar is het.

Dus mochten er dames zijn die momenteel zonder werk zitten en niet vies zijn van mannen; hier een tip. Goed opletten, misschien kom je zomaar op een mooie zonnige dag een mooie maagd tegen. Zou zomaar kunnen!

Please follow and like us:

Eén antwoord op “Werk”

  1. Peuken en neuken gelezen, je ziet als je het leest wat er gebeurd zo duidelijk en makkelijk om te lezen en bij sommige passages b.v het roken in het vliegtuig is het jammer dat er geen foto bijstaat van toen je was ontdekt. Marian ik was uit het vliegtuig gesprongen als ik erbij was geweest. Gewoon super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *