Peuken en Neuken

Peuken en Neuken

In deel een van deze grappige verhalenbundel vertelt Marian dat seks zo oud is als de mens. Iedereen deed het, maar niemand sprak erover. Je neukte niet, maar had geslachtsgemeenschap, en die mocht je pas hebben als je getrouwd was.

Voor die tijd mocht je niks, ook niet stiekem voelen in het donker. Dat was streng verboden door de Katholieke kerk. Deed je dat toch, ging je na je dood linea recta naar de hel, tenzij je oprecht spijt had, biechtte en mijn heer pastoor je je zonden vergaf.

In deel twee vertelt ze dat roken vroeger heel normaal was. Het mocht overal, niemand zei er iets van en geen mens stoorde er zich aan. Overal werd gerookt, op kantoren, scholen, in kantines, zelfs in ziekenhuizen.

Op iedere verpleegafdeling was een aparte rokersruimte, speciaal voor patiënten die het roken niet konden laten. Patiënten die bedlegerig waren, werden door de verpleegster daar naar toe gereden, om hun nicotinebehoefte te bevredigen.

Deel drie, verhaaltjes voor het slapen gaan, gaat over gewone mensen, die door hun behoefte aan peuken en neuken soms in een benarde positie terecht komen!

Bestel dit boek bij Marian voor €9,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *