Reviews

Reviews over Tot de dood ons scheidt :

“Hallo Marian, Ik heb dit boek in een keer uitgelezen. Ontzettend spannend. Ik kreeg er regelmatig kippevel van. Wat heb je dit goed geschreven. Zodra ik je nieuwe boek in de bibliotheek zie liggen, ga ik deze zeker lezen. Heel terecht dat je nu een uitgever hebt die jouw boeken publiceert. Succes.”

– Margo

 

“Hoi Marian, ik heb het boek uit. Wat een verhaal! Ik moest gewoon weten hoe het einde was, ook al stoorde in me vreselijk aan die vent. Echt een psychopaat. Eng, zo iemand.”

– Bertie

 

“Ik heb je boek uit! Heb het met veel spanning en plezier gelezen. Dat het geen happy end had, had je me al verklapt. Maar dit had ik niet verwacht! het is inderdaad een boek dat je niet weg kan leggen. Ik verheug me al op je volgende boek”

– Sandy S

 

“Ben gisteren aan het boek begonnen. Heb het nog niet helemaal uit, maar moet zeggen dat je er vanaf het begin al helemaal in zit. Spannend en benieuwd hoe het verder gaat. 50 tinten uit Brunssum, geweldig!”

– Riny

 

“Je wil het in een ruk uitlezen, het plot is dan ook erg goed bedacht. Verder vond ik het op sommige momenten zo spannend dat ik het boek even dicht moest doen om een kleine pauze te nemen, om daarna vervolgens weer super gespannen verder te lezen. Soms had ik ook wel even dat ik er de kriebels van kreeg maar omdat het zo goed geschreven is weerhield mij dit niet ervan om snel verder te lezen. Ik vond het boek heel mooi en spannend. Een aanrader om te lezen! Ik kijk nu al uit naar het volgende boek. Ga zo door Marian!”

– Nienke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *