HYPNOSE.

Pas geleden las ik in de krant een artikel over hypnose. Verschillende zwaarlijvige mensen hadden zich vrijwillig onder hypnose laten brengen om af te vallen. En…met resultaat! Ze aten stukken minder, gingen naar de sportschool en vielen kilo’s af.

Mooi en makkelijk lijkt me dat als je dat nodig hebt. Je valt af zonder dat je het in de gaten hebt. Alleen vraag ik me af wat er gebeurt als de hypnose is uitgewerkt! Misschien ga je dan van  schrik heel veel eten, kan!

Maar goed, op zich lijkt me dat wel wat. Niet dat afvallen, dat hoef ik gelukkig niet! Boeh! Ja, ik weet het, maar het is écht zo!!

Nee, ik bedoel hypnose. Ik heb daar over nagedacht. Stel: ik zeg stél dat je dat kunt. Nou, dan gaat een wereld voor je open.

Je begint bij je partner. Je brengt hem/ haar onder hypnose en je hebt binnen no time een heerlijk ontspannen leven.

Hier een paar ideeën. De seks bijvoorbeeld. En dan begin ik bij de mannen. Als hij geen zin heeft en jij wel, breng je zijn lul onder hypnose, maar dan wel zo dat hij goed en strak overeind blijft staan, net zolang totdat jij klaar met hem bent. Als je aan je trekken bent gekomen zorg je ervoor dat de hypnose is uitgewerkt, anders wordt dat lastig en vermoeiend.

Bij vrouwen is het in feite net zo. Je zorgt ervoor dat ze supergeil is en jou heerlijk verwent. Mooi toch!?

Een ander voordeel van je partner onder hypnose brengen is, dat hij of zij precies doet wat jij wilt. Alle vervelende klusjes voor je op laten knappen terwijl jij languit op de bank ligt. Want jij bent dan de baas in huis. Jij bepaalt wat er gegeten wordt, hoeveel geld eruit gegeven wordt en wanneer je alleen op stap gaat. Ook hoe laat je terug komt!

Waar je ook je voordeel uit kunt halen is, winkelen. Zodra je moet afrekenen breng je de caissière onder hypnose en loopt vrolijk naar buiten.

En dan is er nog je baas. Een eersteklas etter! Geen probleem, binnen no time ben jij de baas en doet hij alle werk. Jij controleert de boel en strijkt een gigantisch salaris op.

Met de hypotheek is het in feite net zo. Je gaat naar de bank, brengt een medewerker zo onder hypnose dat hij of zij alles voor jou betaalt, maar dan wel van hun eigen rekening!

Bij de belasting is het hetzelfde. Ingewikkeld, maar de moeite van het proberen waard.

Als dat allemaal lukt ben je heel snel schatrijk en kun je doen wat je wilt.

Grote lange reizen maken, een groot mooi huis kopen en volop genieten. Vreemd gaan met de mooiste man of vrouw die je ziet en ze na afloop dumpen. Of niet?

Je kinderen kan je ook onder hypnose  brengen. Zodra Pietje of Jantje begint te zeuren of te brullen regel je dat even. Je krijgt dan zo’n voorbeeldige  kinderen dat iedereen jaloers op je wordt.

 

Maar er zijn dingen die je niet onder hypnose kunt brengen. Het weer bijvoorbeeld, als het regent en je loopt buiten zonder paraplu  wordt je net als iedereen ook kletsnat. Als je op je bek valt doet dat ook bij jou pijn. Als je de straat oversteekt zonder uit te kijken kan je onder een auto komen.

Je stoelgang is ook zoiets. Als je niet kunt schijten kan je tegen je darmen lullen tot je een ons weegt. Maar dat helpt niet. Wat wel helpt is veel pruimen eten, maar dat heeft niks met hypnose te maken.

Zo zie je maar, alles heeft voor en nadelen. Maar iemand onder hypnose  brengen lijkt me wel wat. En dan begin ik toch  met de man van het belastingkantoor! Maar…ik denk niet dat me dat lukt! Wat me wel goed lukt is stom lullen, daar ben ik héél goed in, maar daar kom je niet ver mee!

 

Maian.

Please follow and like us:

2 antwoorden op “HYPNOSE.”

  1. Wat een geweldig verhaal is dit weer. Zie alles gewoon voor me. Hahaha Ik heb hier wel wat mensen die ik zou willen hypnotiseren, prachtig gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *