GEZOND,  

zijn is het allerbelangrijkste in een mensenleven. Als je dat niet bent wil je er alles aan doen om het wel te zijn, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd.

De meeste mensen doen er alles aan om gezond te zijn, ze eten gezond, gaan naar de sportschool, zorgen dat ze op gewicht blijven en hebben een goed seksleven, want dat schijnt heel gezond te zijn! Het is maar dat je het weet!

Wat ook belangrijk is de piemel van de man. Pas geleden las ik daar een stukje over in de krant. Een uroloog heeft daar een studie over gedaan.

Om te beginnen moet je niet wanhopen als je denkt dat hij erg klein is. Volgens hem zie je enkel maar grote in pornofilms. De meeste mannen hebben een normale lengte. ‘Pfff, hoor ik ze opgelucht denken, wat een opluchting!!’

Wat je wel moet doen is hem met liefde verzorgen. Gezond eten is belangrijk, zeker voor de vrouw, want uiteindelijk is zij degene die hem in de mond neemt.

Naar het schijnt moeten ze veel fruit eten, Kaneel schijnt ook goed voor de smaak te zijn, zegt hij!

Om er voor te zorgen dat hij altijd paraat staat moeten mannen ook veel bewegen, Dus…als er vrouwen zijn die vinden dat de piemel van hun partner vaak en veel slap hangt, hier de tip! Stuur hem naar de sportschool,kan  jij een avondje je favoriete programma op tv  kijken en na afloop lekker neuken!

Ik heb eens nagedacht over dat artikel. Stel, je man is gek op knoflook, uien en boerenkool en jij niet. Dan moet je volgens die uroloog dat niet meer op tafel zetten, want dan smaakt de piemel niet lekker! Ja, nog even, ik zie het al gebeuren, om ervoor te zorgen dat hij lekker blijft smaken moet je wel opletten wat je op tafel zet.

“Waarom maak jij nooit meer boeren kool?”

“Omdat jou piemel dan niet lekker smaakt!”

Chocola mag je hem wel geven, want dat is lekker.

“Schat, weet je wat je moet doen? Een reep mars eten voordat we gaan neuken, naar het schijnt smaakt hij dan lekkerder!”

Voor mannen die nooit gepijpt worden is dit natuurlijk een gouden tip. Zodra je zin hebt trakteer je je vrouw op een reep chocola! Of ze je dan ook gaat pijpen moet je nog maar afwachten.

Om nog even op die uroloog terug te komen, ook daar heb ik over nagedacht. Hij heeft daar over gestudeerd. Knap! Maar studeren over een piemel is een ding. Hem in de mond nemen is toch anders. Misschien heeft hij zijn vrouw wel opdracht gegeven verschillende piemels in de mond te nemen. Gewoon om de theorie in de praktijk te kunnen brengen. Het zou ook kunnen dat hij  het zelf gedaan heeft, alleen al voor het feit dat iemand zou kunnen zeggen.

“Man, lul niet zo stom!”

Of: “Stom lullen ken ik ook!”

Hoe dan ook, het blijft gelul in de ruimte!

Please follow and like us:

4 antwoorden op “GEZOND,  ”

 1. Howdy! Do you know if they make any plugins to help
  with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Kudos! You can read similar art here:
  Scrapebox AA List

 2. Wow, incredible weblog format!
  How long have you been running a blog for? you make running a blog glance easy.
  The overall glance of your web site is magnificent, let alone the content!
  You can read similar here prev next and those was
  wrote by Silas64.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *