Vrijdag 9 Januari

Toen ik thuis kwam zat Wim tv te kijken. Hij bekeek me van boven tot onder snoof diep en zei: ‘Je stinkt naar chloor en pis.’ Nou ja, ik heb niks gezegd, ik had écht geen zin in ruzie dus ben ik naar de keuken gelopen en gekeken of hij zijn troep had opgeruimd. De afwas stond op het aanrecht, dat doet hij dus altijd, die man zal nooit op het idee komen om het in de afwasmachine te zetten. Nou, nadat ik even was afgekoeld ben ik weer terug naar de kamer gelopen. Hij zag dat ik me had geërgerd. Daarom deed  hij ineens poeslief. ‘Sorry van die opmerking, maar hoe was het viel het mee, of tegen?’

Ik zei dat het wel meegevallen was en dat was ook zo. ‘Het enige minpuntje was dat ze weinig geld geven, maar misschien dat daar verandering in komt.’ Verder hebben we niet veel gezegd, hij zat een of andere wazige film te kijken, dus ben ik me gaan douchen en daarna in bed gekropen omdat ik op tijd wilde opstaan.

Zondag moest ik vroeg beginnen en voor die tijd wilde ik nog het een en ander doen. Ook Jeroen bellen. Dat had ik beloofd. Eens in de paar dagen bellen we altijd, soms komt hij langs, dan brengt hij de was en eet meestal mee. Hij woont op zichzelf en heeft geen vriendin. Wel gehad, het was best serieus, van zijn kant. Ze zag aardig uit, maar het was wel een bitch, zo niet te filmen. Wat dat betreft ben ik blij dat het uit is. Zij heeft het uitgemaakt omdat ze geen zin meer had. Het was over, ze was niet meer verliefd. Nou, ja, hij vond het vreselijk, maar ik niet. Ik was blij, maar dat heb ik niet laten merken, zo slim was ik wel. Nu heeft hij niemand. Nog niet. Ik heb hem gezegd dat hij voorlopig maar vrijgezel moet blijven en lekker op stap gaan. ‘Je bent pas zesentwintig, ga eerst maar eens genieten van het leven.’

Hij is ook blij dat ik nu werk heb, wat dat betreft is hij totaal anders dan Wim. Hij lijkt op mij, wij zijn van die vrolijke types, Wim niet, hij is erg serieus.

Jeroen heeft me ook gezegd dat hij me eens een keer wil komen opzoeken. Hij zei: ‘Als je daar goed gewend bent kom ik eens langs, dat lijkt me wel gezellig.’ Ik heb hem gezegd dat hij dat niet moet doen. Dat is een hartstikke dure tent. Maar hij wil dat toch doen.

‘Dan drink ik alleen maar wat.’

Vlak voordat ik naar mijn werk ging had ik nog vlug wat soep gemaakt voor Wim. Erwtensoep, daar is hij dol op. Ik moest om vier uur beginnen omdat het zondag was. Op zondag gaat de zaak altijd wat vroeger open. De baas was er nu wel, ook zijn vrouw. Hij was druk bezig maar zij maakte wel even een praatje met me. Ze is best aardig, ze vroeg hoe het me beviel en nog meer. Ze zei ook dat als er iets was ik naar haar toe moest komen. Dus dat is aardig. Ze heeft me ook gezegd dat, als het nodig is  ik ook weleens op een doordeweekse dag moet komen, maar dat krijg ik dan wel op tijd te horen.

 

Please follow and like us:

6 antwoorden op “Vrijdag 9 Januari”

 1. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Appreciate it!
  You can read similar article here: Sklep internetowy

 2. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying
  to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Kudos! You can read similar blog here:
  Scrapebox List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *