Donderdag 31 Maart.  

Het zonnetje schijnt en ik denk dat ik straks ga winkelen, maar dan wel lekker in mijn uppie. Ik heb er zin in, ook om iets nieuws te kopen, een leuk jurkje denk ik, want die zijn helemaal in.

Gisteren weer bij Ruud geweest. Ik was best nerveus, zeker omdat ik nog niks van hem gehoord had. Maar…er lag een briefje klaar, naast het geld.

Lieve Margriet. ( Zo begon het!!!)

Op dit moment heb ik het erg druk op mijn werk, maar zodra ik even tijd heb wil ik wat afspreken.

Bel nog. X Ruud.

Nou, ik ben hartstikke blij dat hij wilt afspreken. Ook al moet ik wachten. Daarom wil ik straks ook iets leuks gaan kopen en ik denk dat ik ook naar de kapper ga. Ik heb er zin in.

Wim heeft schijnbaar het licht gezien, want hij blijft maar om me heen draaien en vragen wanneer we weer iets leuks gaan doen. Hij heeft gisteren zelfs een opmerking over de tuin gemaakt. Zo in de trant van: “Daar moet nodig wat aan gedaan worden.”  Ik dacht bij mezelf, ja, begin maar, maar dat heb ik maar niet gezegd. Ook niet gezegd dat ik straks wil gaan winkelen.  Ik verzin wel wat om weg te komen, dat is niet zo moeilijk.

Nog even over mijn werk. Afgelopen zondag was het niet druk, dus zo rond een uur of tien dacht ik, nou er komt vast niemand meer, ga de boel maar schoonmaken. Nou, ik was net klaar toen mijn baas naar binnen kwam. Hij begroette me vriendelijk en vroeg of ik in de keuken wilde bijspringen. “De afwasmachine is defect,” begon hij en keek rond. “ en ik zie dat het hier schoon is, misschien dat je even kunt helpen. Er staat een hele berg afwas en de mensen van de bediening hebben daar nu geen tijd voor.”  Ik knikte maar wat en dacht bij mezelf: SHIT, en nogeens shit, niet wéér afwassen! Als hij vijf minuten later was gekomen was ik al weg geweest. Maar goed, toen ik in de keuken kwam baalde ik als een stekker. Overal stond afwas, zelfs op de grond. En dan te bedenken dat ik alles op de hand moest doen. Er was bijna geen doorkomen aan. Maar, na afloop heeft hij me wel wat extra’s gegeven. Dus, dat was wel aardig. Hij vroeg ook of mijn werk me nog steeds beviel. Waarom hij dat vroeg kan ik wel raden. Waarschijnlijk zoekt hij een afwashulp of zo, maar daar heb ik geen trek in. Laat mij maar lekker op de wc zitten!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *