Donderdag 20 Augustus.

Wim blijft zich uitsloven en eerlijk gezegd weet ik niet waarom, ook niet wat ik er mee moet.

Ik vind het ook irritant, zeker nu ik het bij Ruud zo naar mijn zin heb.

Maandagochtend toen ik net mijn bed uitkwam stond hij al in de keuken op me te wachten. Hij drukte op het knopje van het koffieapparaat en zei: ‘En, goed geslapen?’ Ik knikte en kreeg even de neiging een stomme opmerking te maken, maar kon me nog net op tijd inhouden. Dus ben ik aan tafel gaan zitten en pakte de krant op, maar ik kreeg geen kans om hem te lezen. Hij ging tegenover me zitten en zei: ‘Ik heb eens nagedacht over wat je zei over die vakantie, dat het nu niet kan, maar misschien kunnen we wel eens een midweek  ergens naar toe, dat kost echt geen vermogen. Dan zijn we er toch even tussenuit.’ Hij keek zo blij dat ik even niet wist wat ik zeggen moest. Ook niet hoe ik me eruit moest lullen. ‘Schenk me eerst maar eens een kop koffie in,’ begon ik om tijd te rekken. Hij stond op, schonk de koffie in en ging verder: ‘Mij lijkt het wel wat en ik zal je ook vertellen waarom.’ Nou, ik was ineens klaarwakker en behoorlijk achterdochtig. ‘Ik luister,’ zei ik.

‘Ik zei al dat ik veel heb nagedacht, niet alleen over die vakantie, maar ook over ons. Ik vind dat we erg langs elkaar heen leven, we doen nooit meer iets leuks samen, vroeger was dat anders.’ Hij keek me aan en pakte mijn hand vast. Ik wil dat het weer wordt zoals het vroeger was, als je begrijpt wat ik bedoel.’  Nou, ik kreeg het er behoorlijk benauwd van. ‘Ik begrijp het zeker,’ zei ik, ‘maar jij bent ook veranderd.’ Ik dacht aan zijn zogenaamde rugpijn en het gokken.

‘Ja,’ zei hij heel blij, ‘dat klopt en daar heb ik ook over nagedacht, ik wil  gaan afvallen en ook weer aan het werk, dat is goed voor me. Ik heb er zin in.’ Ik dacht aan Ruud en wat we afgesproken hadden, ook aan de seks. Ik keek Wim aan en vergeleek hem in stilte met Ruud. Wim kan echt niet aan hem tippen, Ruud is veel aantrekkelijker. Ik dronk mijn koffie op en zei: ‘Mooi, ben blij dat je goede voornemens hebt, ga maar snel beginnen, en wat die midweek betreft dat gaan we zeker snel doen, maar nu ga ik me douchen, we hebben het er nog wel over.’ Ik stond op, streek over zijn bol en gaf hem een kus.

Dat was maandag, nu is het donderdag en hij is goed bezig. Hij let op wat hij eet en werkt weer en gaat volgens mij ook niet meer naar het casino.  Ik krijg er de kriebels van. We zijn nog niet met elkaar naar bed geweest, maar ik weet dat hij dat erg graag wilt. Pfff, ik krijg het er behoorlijk benauwd van. Om afleiding te zoeken ben ik gister nog even naar Ruud geweest. Dat had ik even nodig, Heerlijk is die man!

 

En, oh ja, ik zou het bijna vergeten op mijn werk kwam van de week een man naar binnen, hij lachte vriendelijk en vroeg: ‘Mag ik van het toilet gebruik maken?’

Ik keek heel verbaasd en zei lachend: ‘Natuurlijk, daar zijn ze voor.’

Hij keek me aan en schudde zijn hoofd. ‘Dat weet ik, maar dat bedoel ik niet. Ik hoef niet naar de wc, ik wil mezelf even bevredigen.’  Ik schrok en wist niet wat ik zeggen moest, maar dat hoefde niet, want hij ging verder. ‘Kijk,’ zei hij, ‘het is zo, zodra ik even niks te doen heb bevredig ik mezelf altijd. Ik vind dat een goede tijdsinvulling, ik houd  niet van niks doen. Niet dat ik dat dan altijd doe, ik doe ook andere dingen, maar nu weet ik even niets anders.’ Hij wees naar de wc deur en keek me afwachtend aan. Ik knikte maar wat, ja, ik wist echt niet wat ik zeggen moest. Echt niet! Wat ik wel gedaan heb was, mijn oren dichtgehouden, net zolang totdat hij van de wc afkwam. Achteraf gezien had  ik hem gewoon weg moeten sturen, dat viel me later in. Maar dat doe ik volgende keer!! Als hij nogeens komt!!

 

Please follow and like us:

4 antwoorden op “Donderdag 20 Augustus.”

  1. Het wordt steeds gekker bij haar toilet. En wat Wim betrefd, die arme man doet zijn uiterste best om het margriet naar de zin te maken en wat wil zij? Sex met Ruud hahaha

  2. Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The overall look of your web site is
    great, as well as the content! You can see similar
    here ecommerce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *