Zon

Het heeft lang geduurd, héél lang, maar toen kwam hij eindelijk. Schijnbaar voelde hij zich schuldig omdat we al zo lang zaten te wachten, want hij deed goed zijn best. Hij had er duidelijk zin in. Goed, hij overdreef soms, maar dat mocht de pret niet drukken. We genoten. Ieder op zijn eigen manier, maar wel met een verschil, de kleding. Want als de zon schijnt, gaat Nederland bloot. Dan moet alles wat leeft lucht hebben, veel lucht. En dat is de moeite van het bekijken waard. Of je nu op een terrasje zit, of gewoon zomaar over straat wandelt, je komt ogen te kort.

Laten we beginnen met de mannen!

Soms krijg ik de indruk dat ze zomaar wat aangetrokken hebben en hun vrouw zich er niet mee bemoeid heeft, of dat ze geen vrouw hebben.

Met stip op één staan T-shirts, foute T-shirts die zo ruim onder de oksels zitten dat de rand bijna tot aan de navel rijkt. De zweetplekken zijn dan niet meer zichtbaar, dat is wel een voordeel, want dat hebben mannen ook heel vaak. Van die grote opgedroogde kringen waar je de dagen van de week in kunt tellen, maandag, dinsdag, woensdag en ga zomaar door. Korte broeken die te kort zijn én versleten dragen ze ook bij de vleet. Waarschijnlijk zitten die lekker en denken ze dat niemand daar op let. Wel dus. Wat de foute combinatie compleet maakt zijn de schoenen. Dikke zwarte plompe dingen die ze bij voorkeur dragen met hoog opgetrokken zwarte of blauwe sokken. Brrr… Of nóg erger, witte sokken!

Een enkeling doet dat niet, dat zijn mannen die het helemaal snappen. Die zien er uit om op te vreten. Leuke shirts, fris geschoren onder hun oksels, leuke bermuda’s en slippers. Hoewel een enkeling ook daar weer mee de fout ingaat. Slippers zijn leuk, maar alleen als je je voeten goed verzorgd hebt. Dat is een must!

 

En dan de vrouwen!

Die kunnen er ook wat van. Korte jurkjes en  rokjes mag je dragen als je mooie benen hebt, benen zonder spataderen. Een legging is leuk, maar niet als aan de achterkant het inlegkruisje er door schijnt, een inlegkruisje dat bij voorkeur nog scheef zit ook. Korte strakke truitjes zijn enkel bestemd voor slanke vrouwen. Sommigen vergeten dat weleens, die denken dan dat ze er leuk en sexy uitzien omdat iedereen naar ze kijkt. Dat zijn de types met overgewicht, zwaar overgewicht. Dan hang en blubbert alles rijkelijk, vooral de borsten. Die hangen vaak nog net niet op de grond.

 

Een kennis van mij was laatst op het strand en daar kom je dus écht foute types tegen. Vrouwen die denken dat ze topless kunnen lopen. Dat dénken ze omdat ze vergeten hebben in de spiegel te kijken en al jaren niet meer lijnen.

Maar het blijft leuk om naar te kijken, zeker als je er zelf redelijk fatsoenlijk bij loopt en op een terrasje zit. Punten kan je beter niet geven, geen beginnen aan. Het gros krijgt een 1 voor de moeite van het aankleden.

 

Voorlopig gaan we niet meer bloot, maar mocht de zon zich volgend jaar weer van zijn beste kant willen laten zien en er mensen zijn die denken kleding advies te kunnen gebruiken hier een goed tip. Heren kunnen bij terecht, dames bij mijn man. Gratis!

Please follow and like us:

8 antwoorden op “Zon”

 1. Op kleding is heel wat aan te merken. Vooral dames met 3 maten meer en dan in een legging gaan lopen met korte truitjes, daar walg ik van. Maar weer een goed verhaal Marian

 2. Ha ha nooit zo gezien hoor maar wel waar vooral de mannen. Ze vinden het niet stoer om sansalen te dragen. Heel stoer hoor die lompe dichte schoenen net boeren zijn het. Ja en de vrouwen met overgewicht walgelijk die kleding echt elke rol is te tellen zeer sexie hoor. Dat neemt niet weg ik heb zelf genoeg rollen op het lijf dat het niet prettig is als het zomer is je zweet je rot om alles te verbergen. Goed stuk Marian.

 3. Hi! Do you know if they make any plugins to
  help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Many thanks!
  You can read similar blog here: Sklep online

 4. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Kudos! You can read similar text here: GSA List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *