VERVOLG MANNEN.

Er zijn ook mannen die anders zijn dan de ‘gewone doorsnee’ man. Foute en domme mannen. Types die op facebook niet hun face laten zien, maar hun geslachtsdeel. Maar, daar is facebook niet voor. Daar zet je alles op wat je wilt delen met je vrienden, je lul moet je daar niet op laten zien, hoef je ook niet te delen, die kan je gewoon in je broek laten zitten, achter de dichte ritssluiting!

Er zijn ook mannen die denken dat ze slim zijn en zich anders voordoen dan dat ze zijn en een dubbelleven leiden.  Zoals Wouter, de hoofdpersonage uit mijn nieuwe roman.

Hier alvast een klein voorproefje.

De dame in kwestie was een klant die hij al een tijdje had. Ze was biseksueel en zag er goed uit. Ze was ook nog erg jong, ergens  van zijn leeftijd schatte hij en ze had een goede baan. Wat ze precies deed wist hij niet, maar financieel zat ze er in elk geval warmpjes bij. Als ze tevreden was kreeg hij meestal iets extra’s en dat was bijna altijd zo. Vanavond had ze en vriendin uitgenodigd, meer wist hij niet.

Even voor zevenen belde hij aan. ‘Hoi,’begroette ze hem vrolijk toen ze de deur  open had gemaakt, ‘Kom binnen, mijn vriendin is er al. Loop maar door naar boven.’ Ze lachte lief en bekeek hem goedkeurend.

    Wouter liep de gang in en hing zijn jas aan de kapstok. ‘Dus je wilt meteen beginnen?’

    ‘Ja, mijn vriendin is nieuwsgierig en wil je dolgraag ontmoeten. Ze kan niet wachten.’

    ‘Nou, ik hoop dat ik haar niet teleurstel,’ lachte hij. Bij de trap bleef hij even stilstaan en draaide zich om. ‘Hoe heet jouw vriendin eigenlijk?’

    ‘Sanne en ze ziet er goed uit, fluisterde Evelien en liep met hem mee de trap op.

    De slaapkamerdeur stond open en op het bed lag een bloedmooie vrouw naakt op bed op hem te wachten. ‘Hallo Wouter,’ begroette ze hem met een hese stem. ‘Evelien heeft inderdaad niet gelogen , je ziet er goed uit, kom verder. Ze maakte een uitnodigend gebaar.‘Ik ben er klaar voor.’

    ‘Ik ook,’hoorde hij Evelien zeggen. Ze stond achter hem .’wat wij willen is dat je ons alle twee bevredigt.  Denk je dat dat gaat lukken?’

   Wouter draaide zich naar haar toe en lachte. ‘Dat gaat zeker lukken,’ zei hij terwijl hij zijn shirt uittrok. Voor het eerst sinds lange tijd voelde hij dat hij geil werd, écht geil. Twee prachtig mooie vrouwen lagen met smart op hem te wachten en hij werd er nog voor betaald ook. Hoe mooi kon het leven zijn.

Tot zover een klein stukje  uit mijn boek:  HIJ WAS EEN GIGOLO.

 Nieuwsgierig en wil je weten hoe het leven van Wouter verder gaat?  Dat kan,  ga naar de webshop van de Limburger en bestel het boek.

Meer info vind je ook op mijn website.

Klik op portfolio en je krijgt een overzicht van al mijn boeken, inclusief deze roman, ook hoe je hem eenvoudig kan bestellen.

Alvast bedankt. Marian.

  

Please follow and like us:

6 antwoorden op “VERVOLG MANNEN.”

 1. You are actually a just right webmaster. The site loading speed is
  amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick.
  Furthermore, the contents are masterwork. you’ve performed a fantastic activity on this subject!
  Similar here: sklep online and also here: Tani sklep

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good results. If you know of any please share.

  Kudos! You can read similar art here: Sklep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *