GEWOONTE.

Het is heel herkenbaar, gewoon doen, Mensen zeggen niet voor niets! “Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg!” Dat doen we ook, al vanaf het moment dat je uit je bed stapt zet je alles op de automatische piloot. Maar…er kan wel eens iets mis gaan.

Voorbeelden genoeg!

Je moet nodig naar de wc en gaat op de pot zitten, lekker ontspannen poepen. Maar, als je klaar bent en je je gat wilt afvegen kom je tot de ontdekking dat het schijtpapier op is, ja er hangt nog een klein miezerig velletje, maar daar red je het niet mee. Je partner roepen heeft geen zin, want die is niet thuis! Ken je dat?

Je zit op je werk, bent alleen en moet een scheet laten, die laat je ook, maar het is een natte, je onderbroek zit vol en ook je pantalon. Dan heb je een probleem dat je moet oplossen. Weg van kantoor kan je niet! Ken je dat?

Je staat onder de douche en moet nodig schijten, de wc is onder in de gang naast de keuken deur!  Ken je dat?

Je wilt je partner verrassen met een “feestje” in bed. Je loopt naar boven en zegt: ‘Als je zometeen naar boven komt heb ik een verrassing voor je.’ Je gaat spiernaakt op bed liggen en wacht, en wacht en wacht. Na een kwartier sta je op en gaat kijken waar hij/ zij blijft, en ja hoor die ligt heerlijk op de bank te ronken! Ken je dat?

Je hebt kiespijn en maakt een afspraak bij de tandarts, en net op het moment dat je in de stoel gaat zitten is de pijn weg, foetsie verdwenen! Ken je dat?

Je staat in de supermarkt bij de kassa, wilt afrekenen en komt tot de ontdekking dat je je portemonnee thuis hebt laten liggen! Ken je dat?

Je stopt de vuile was in de machine, zet hem aan en net als die begint te draaien valt je in dat je  bankpasje nog in je broekzak zit! Ken je dat?

Je hebt de katten bak verschoont, het oude zand in de container gegooid en je kat gaat in het schone zand uitgebreid zitten plassen en schijten! Ken je dat?

Je hebt een afspraak en gaat iets te laat de deur uit, en net als je weg wilt rijden zie je dat je een lekke band hebt! Ken je dat?

Je sluit je fiets af en laat per ongeluk het sleuteltje in een putje vallen, weg sleutel! Ken je dat?

Je belt je baas en zegt dat je ziek bent, gaat naar een feestje en komt daar je baas tegen! Ken je  dat?

Je loopt de trap op en net als je boven bent weet je niet meer wat je wilde gaan doen! Ken je dat?

Je verheugt je op een film die op tv komt en gaat er heerlijk voor zitten, en net als die begint kom je tot de ontdekking dat je hem al eens gezien hebt! Ken je dat?

Je lievelingsprogramma komt er op en net als het vijf minuten bezig is val je in slaap! Ken je dat?

Zo zijn er nog veel meer herkenbare dingen, ik weet er alles van, want volgens mijn lieve schat en mijn zoon zeg ik het héél vaak! Ken je dat?

Ik zou het niet weten!

Please follow and like us:

2 antwoorden op “GEWOONTE.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *