VROUWEN.

Net als mannen zijn ze er ook in alle soorten, mooie, lelijke, kleine, dikke en dunne.  Maar dat is het uiterlijk. Mooie hebben het altijd gemakkelijk, zeker als ze wat willen bereiken. En dan denk ik niet alleen aan hun carrière, maar ook aan andere dingen. Een mooie vrouw is zich daarvan bewust en buit dat uit, niet allemaal, maar veel wel. Met een lief glimlachje krijgt ze alles voor elkaar, bijna alles.

Anders is het als ze lelijk en dik zijn, dan moeten ze iets verzinnen om hun doel te bereiken. Sommigen gaan dan over op aandachttrekken. Veel vrouwen lukt dat, de een doet zich voor als dom blondje, de ander is een stuk slimmer en studeert. Dat zijn de slimme types, ze zorgen ervoor dat ze een topfunctie krijgen en macht. Daar genieten ze dan van: macht en geld.

Er zijn ook vrouwen die geen topfunctie willen hebben, maar wel veel geld. Die zorgen er dan voor dat ze een rijke vent aan de haak slaan.

Vrouwen die geen man kunnen vinden zijn er ook. Ze besteden geen aandacht aan hun uiterlijk omdat ze daar het nut niet van inzien.

Vroeger gingen dat soort types het klooster in, dan waren ze ook onder de pannen en van de straat.

Manwijven zijn vrouwen die meer van een man hebben dan van een vrouw. Soms zie je ze weleens lopen en dan moet je goed kijken en opletten. Aan de borsten kan je het soms zien, soms, want de meesten verstoppen ze onder een dikke trui. Ze hebben ook vaak mannen beroepen. Schilder, bouwvakker, vrachtwagenchauffeur of zoiets. Mannequin worden ze in elk geval niet!

Aanstellers heb je ook, dat zijn van die vrouwen die aandachtsgeil zijn. Ze hebben ook altijd wat, een pijntje hier, een pijntje daar. Veel mannen trappen daar in en doen er alles aan om ze gelukkig te maken. Ze dragen ze op handen, leggen ze in de watten en zien niet dat ze belazerd worden.

En dan zijn er nog de krengen, dat zijn de ergste. Iedereen afzeiken, altijd en overal commentaar op leveren, maar zelf geen reet uitvoeren. Die gaan over lijken om hun zin te krijgen.

Mutsen heb je ook, dat zijn van die trutten die vreselijk saai zijn. Types die thuis op de bank zitten met een breiwerkje en de hele dag door glimlachen. Zelfs als haar man uren te laat en ladderzat thuis komt, blijft ze glimlachen.

Maar er zijn ook vrouwen die geraffineerd zijn, heel erg geraffineerd. Zoals die vrouw die een minnaar had. Hij was een hooggeplaatst en bekend figuur in de politiek en hield wel van een verzetje,  ook van afwisseling. Er was echter een ding dat hij niet wilde en dat was penetratie. Ze mocht hem wel pijpen, dat mocht wel. Op een dag bedacht de dame een plan. Nadat hij in haar mond was klaargekomen liep ze naar de wc. Daar spuugde ze voorzichtig het zaad dat in haar mond zat in een klein buisje. Vervolgens nam ze het mee naar huis en spoot het in haar vagina. En ja hoor, het wonder geschiedde. Ze werd zwanger! Omdat hij, na de geboorte van de baby verzocht werd alimentatie te betalen ging hij met het hele verhaal naar de rechter. Hij wilde bewijzen dat het kindje niet van hem was. Maar, na onderzoek kwam uit dat hij toch wel de vader was en moest hij per maand 800 dollar alimentatie betalen. Hoezo geraffineerd? Of het kindje liefdevol is ontvangen weet ik niet. Het geld in elk geval wel.

En dan tot slot de gewone vrouwen. Ze brengen kinderen ter wereld, doen het huishouden, hebben een baan, verzorgen hun man, koken, naaien, tuinieren, brengen het vuil naar de straat, doen boodschappen, verven, behangen, kunnen toveren met geld, klagen nooit en zijn eersteklas minnaressen.

Of ze nog bestaan weet ik niet, ik kom ze nog maar zelden tegen. Eerlijk gezegd, bijna nooit!.

Marian.

Please follow and like us:

16 antwoorden op “VROUWEN.”

 1. Wat een leuk verhaal, nou ik associeer mezelf met de laatste categorie. Voor de kinderen zorgen een baan en voor de huishouding maar wel met hulp van de partner. Per slot wilde hij ook kinderen en een leuk leven.
  Toch hoop ik dat er nog veel van dit soort mensen bestaan, maar verven en behangen ed. hoeft niet perse.

 2. Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Cheers! You can read
  similar blog here: Sklep internetowy

 3. situs slot terbaik adalah tempat terbaik untuk coba slot online! Saya sangat senang dengan banyak pilihan permainannya. Gabung situs slot nusantara terbaik untuk kesempatan menang besar dan rasakan pengalaman bermain yang tak terlupakan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *