NIEUWE ROMAN!!

Deze keer geen column, maar goed nieuws!

Uitgeverij United PC heeft mijn nieuwe roman uitgegeven! En daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op.

Het zou fantastisch zijn als het boek goed zou gaan lopen, maar dan moet ik er wel voor zorgen dat het bekendheid krijgt. Natuurlijk heb ik ideeën, maar die kosten geld.

Misschien dat iemand mij een tip kan geven waar ik zelf nog niet aan gedacht heb. Als dat zo is hoor ik het graag, via de site, of bel of mail me.

Na mijn eerste roman ‘TOT DE DOOD ONS SCHEIDT’ volgt hier dan mijn tweede. Het verhaal speelt zich nu af, in de ze tijd.

Hannie en Harm zijn net de vijftig gepasseerd, en zitten vanwege de crisis thuis zonder werk.

Zij vindt het vreselijk en doet er alles aan om een nieuwe baan te vinden. Hij heeft zich er bij neergelegd en slijt zijn dagen thuis, zittend achter zijn computer.

Als Hannie op een dag via een oud-collega de kans krijgt om bij een cateraar aan de slag te gaan is ze dolgelukkig. Haar baas leert haar de fijne kneepjes van het vak en ze bloeit helemaal op.  Maar al snel wil ze meer. Uiterst geraffineerd doet ze er alles aan om haar baas zover te krijgen dat hij met haar naar bed gaat. Dat hij net als zij ook getrouwd is speelt geen rol. Ze willen geen liefdesverhouding, enkel seks. Dat is de afspraak die ze maken.

Harm heeft niets in de gaten, hij heeft zijn eigen zorgen. Zorgen die hij met niemand kan en wil delen.

 

Tot zover de inleiding van het verhaal. Ik heb geprobeerd een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te scheppen van twee mensen die samen zijn, maar totaal langs elkaar heen leven.

 

Hier een klein stukje uit het boek:

 

Hoe ze het zou opnemen wist hij niet, waarschijnlijk niet goed en dat kon hij haar niet kwalijk nemen. Maar zo konden ze niet verder, hun huwelijk stelde niet veel meer voor. Al heel lang niet meer, zijn verdriet zou er niet minder om worden, maar het was wat Leo gezegd had, hij had er veel te lang mee gewacht, hij moest dit in de eerste instantie voor zichzelf doen. Schoon schip maken. Even bleef hij zo zitten en staarde voor zich uit. Toen stond hij op, liep naar boven en trok de onderste lade van zijn bureau open. Hij hoefde niet te zoeken, hij wist waar het lag, helemaal achterdoor onder een stapel papieren. Een oud bijna versleten fotomapje. Hij maakte het open, haalde de bovenste foto eruit en keek er lange tijd naar. Het werd tijd dat hij de waarheid ging vertellen…

 

Tot zover een impressie van ZIJN GEHEIM.

Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel, maar kan ook rechtstreeks bij de uitgever online besteld worden.

 

Alvast bedankt, Marian.

Please follow and like us:

3 antwoorden op “NIEUWE ROMAN!!”

 1. Hoi Marian,
  Ik, die als 1e een gesigneerde boek van ‘Zijn geheim’ heeft ontvangen en deze ook al uit heeft, wil ook als 1e reageren!
  Je leest het al, ik heb het boek uit!
  Dit wil zo een beetje zeggen dat ik het ‘één ruk’ heb gelezen. Alweer een prachtig boek, één beetje pikant met een spannend einde!
  ik ben alweer benieuwd naar jouw volgende roman.
  Succes ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *